Sisältö:

 

Blogit

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2014:
Syyskuu
Huhtikuu
Helmikuu
Tammikuu

Vuosi 2013:
Helmikuu

Vuosi 2012:
Maaliskuu

Vuosi 2011:
Lokakuu
Huhtikuu
Maaliskuu

Kaikki merkinnät

 Merkinnät, huhtikuu 2014:

8.4.2014
AVOIMET KYLÄPORTIT


Kesäkuussa maakunnassa vietetään ensimmäistä kertaa kylien avoimien ovien päivää. Kesälauantaina 14.6. (ennusteen mukaan poutaa mökkiterasseilla ja auringonkiloa Päijänteen aalloilla) kolmisenkymmentä hämäläistä kylää esittelee parhaita makujaan, näkyjään, tunnelmiaan, elämyksiään, tuntemuksiaan – mukavan kyläasumisen parhaita puolia ympäri hämäläistä maakuntaa.

Kesä nostaa maaseutuasumisen romanttisimpia mielikuvia esille; suomalaisten kesäkulttuuriin istuu mökkeily, kesäkierrokset, kyläily, maaseutushoppailu, helletapahtumat… nostalgiset, hyvän olon tavoittavat kokemukset taajamien tunkkaisuuden kainaloissa.

Kun ajat Lahden remonttikeskustasta parikymmentä kilometriä, saavut menneen maailman, mutta myös modernin maaseudun maailmaan. Se tuo enemmän muistoja, ajatuksia ja mielikuvia omaan mielenmaisemaan kuin 25-tunnin risteily vieraalle vironmaalle tai etelän ruuhkaisille auringonpistosrannoille.

Aja takaisin juurillesi. Suuntaa omaan tarinaasi. Avoimien kylien päivänä ja lyhyen, mutta ihanan kesäkauden aikana hämäläiset kylät antavat jotain ihan erilaista lähilomaa.
 

Päijät-Hämeen kylät ry.
Päijännetalo, Meijeritie 1
17200 Vääksy
Puh. 040 7010 633
Sivuston sisällöstä vastaa Päijät-Hämeen kylät ry.
Sivustoa rahoittaa Hämeen ELY-keskus.